Glaskunst til erhverv

Håndlavet glaskunst til din virksomhed

At udtrykke anerkendelse og taknemmelighed for en medarbejders indsats, en leverandørs samarbejde eller en kundens troværdighed er bestemt ikke en nem opgave.

Hos Hejslet Design er det vores speciale at udarbejde et unikt stykke glaskunst, der kan udtrykke det, som man aldrig får sagt.

Nyt kunstværk til Ulsted Friplejehjem med håndlavet glaskunst fra Hejslet Design

Kontakt os for mere information

Vi står altid klar til at tale nærmere om, hvordan håndlavet glaskunst kan være noget for dig og din virksomhed. Vi hjælper med at finde den perfekte løsning til at fremhæve både din virksomheds brand i glaskunsten mens det skaber et professionelt og eksklusivt indtryk.

Vores brede sortiment er fyldt med unikke og personlige designs, der kan tilpasses din virksomheds ønsker og behov. 

Kontakt os i dag for at få mere information og hør nærmere, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. 

Din virksomheds profil brændt i glas

Hos Hejslet Design skaber vi ikke bare glaskunst efter jeres smag, men vi inddrager jeres virksomhedsprofil i selve designet.

Hvad enten der er tale om skilt med logo eller pynt til kontoret med jeres farver.

På den måde bliver glaskunsten ikke bare pynt, men styrker virksomhedens identitet.

Hejslet Design logo i glas
Korsør lysestage som pynt på bord

Et holdbart minde til jeres milepæle

Når maskinen kører er det de færreste, der får stoppet op og anerkendt de seneste fremskridt.

Hvad enten det er hele organisationen, en enkelt medarbejder, eller en leverandør/kunde, som har ydet en ekstra indsats.

Der er mange grunde til at samarbejde med Hejslet Design

Håndlavet

At fremstille glaskunst med personlighed kræver en helt særlig indsats, der udelukkende kommer ved fremstilling 100% i hænderne på os selv.

Når du samarbejder med Hejslet Design vil alt den glaskunst, vi fremstiller, være lavet i hånden på vores eget værksted i Nordjylland.

Erfaren rådgivning

Vi skar de første stykker glas tilbage i starten af 2010’erne, og siden da har vi hjulpet en lang række af kunder med at løse netop deres ønske.

Det er aldrig nemt selv at designe glaskunst. Og det er her vores efterhånden lange erfaring spiller ind for at hjælpe netop jer.

Familivirksomhed

Bag Hejslet Design står familien Hejslet. Og det er noget, der forpligter.

Siden Hejslet Design blev en virksomhed i 2021, har familien arbejdet hårdt på at skabe det koncept, vi har i dag. Alt sammen for at sikre, at vores kunder altid er glade og tilfredse med det arbejde, vi levere.

Kvalitet i højsædet

Godt håndværk tager tid – især når alle detaljer skal være i orden.

For os er kvaliteten af vores produkter ikke en ekstra service, men en basal nødvendighed. Vi brænder for vores arbejder, og sætter hver dag en ære i alt det, vi laver. Derfor er vi heller ikke bange for at sætte vores eget navn på produkterne.

Én samlet løsning

Efter mange år i branchen har vi stærke samarbejder med bl.a. special- og blomsterbutikker, så vi kan levere én samlet løsning til enhver lejlighed.

Hvad enten det er diplomer og gavekurver til medarbejdere eller dekorering af kontorfaciliterer.

Indkøbskurv