Skilte

Viser alle 3 resultater

Hos Hejslet Design har vi et udvalg af skilte til huset, dørtrinnet eller netop der, hvor du mangler noget håndlavet glaskunst.

Kan skiltene stå ude?

Vores udvalg fokuserer på at kombinere praktik med elegance. De fleste skilte er lavet specifikt til at stå udendørs. Derudover kan du på de enkelte produkter læse, om der frarådes udendørs brug. Vi vil dog gøre opmærksom på, at især kraftig blæst kan vælte stående eller løsrive ophængte skilte. Dette kan de desværre sjældent holde til.

Frostvejr og regn er som udgangspunkt ikke et problem for skilte i glas. Vær dog opmærksom på, at f.eks. regnvand udvider sig, når det fryser.

Tilføj dit navn eller lav det helt personligt

På hjemmesiden finder du ikke hele vores udvalg af personlige designs. Er du på jagt efter det ikoniske “velkommen hos familien” eller har du en anden ide? I så fald er du altid velkommen til at række ud til os. Vi har stor erfaring i at lave personlige skilte. Du kan se eksempler på siden Specialopgaver, hvor du også finder kontaktformularen.

Hvad koster det at få lavet et skilt? Som med alle vores specialopgaver er prisen afhængig af opgavens omfang. Når du kontakter os, kan du helt uforpligtende høre nærmere om prisen på netop dit design.

Typisk starter prisen for mindre personlige skilte ved 200kr. og op efter. Prisen for husskilte på metal-bagplade starter typisk ved 400kr.

Indkøbskurv