Glasblomster

Viser alle 5 resultater

Glasblomster fra Hejslet Design

Se vores udvalg af glasblomster lavet i klart eller farvet glas. Vi tilbyder et bredt udvalg af glaskunst-designs, med alt fra lysestager til pynt i potteplanten. Vi tilføjer løbende helt nye designs og eksisterende designs i nye farver her på siden, så du har mulighed for at finde netop det design, der passer til dig.

Vores glasblomster her på siden laves typisk i farvet glas med form som en blomst eller plante. Du kan med fordel placere mange af vores glasblomster-designs i en blomsterbuket eller potteplante, hvor glasblomsten giver et charmende præg til de ægte blomster/planter.

Vi håber, du kan finde netop det glaskunst, du leder efter! Tak fordi du valgte Hejslet Design.

 

Hvorfor er det smart med glasblomster?

Glasblomster er først og fremmest smukke og kan pynte både vindueskarmen eller i haven. En af de helt store fordele ved dem er, at de ikke kræver hverken vand eller pleje for at holde sig smukke. Du skal altså ikke bekymre dig, hvis du rejser væk. De er derfor også praktiske til sommerhuset, da man bare kan efterlade dem. Her vil de være præcis lige så flotte, når man engang vender tilbage.

Derudover er de ikke afhængig af sol og varme, som rigtige blomster er. Du kan derfor pifte hjemmet eller haven op med farverige blomster – både i de kolde og varmere måneder.

Glasblomster er en elegant måde at dekorere sit hjem eller kontor på. De tilføjer en unik og ikke mindst farverig indretning.

Indkøbskurv