Påskepynt

Viser alle 8 resultater

Påskepynt fra Hejslet Design

Vores udvalg af påskepynt er udviklet til at skabe en smuk og unik påskestemning i ethvert hjem. Alle vores designs er håndlavet med omhu og personlighed, der sikre unikt og enestående glaskunst. Og så er det perfekt til at skabe glæde i mange år.

Vores udvalg dækker over designs, der er meget påske-inspireret, til designs som er mere neutrale. Du finder derfor også designs i vores udvalg af påskepynt, som kan anvendes hele året.

 

Hvornår pynter man op til påske?

Påsken er, ligesom julen, en kristen højtid, som typisk er forbundet med egne traditioner i de enkelte familier. Derfor er der heller ingen regler om, hvornår man pynter op til påske. Men personligt elsker vi den stemning det skaber i hjemmet, når påskekyllingerne og resten af pynten kommer frem.

Som ved de fleste ting, handler det også typisk om måden, man pynter op på. Vi vil klart anbefale, at pynten bliver udsmykkende og hyggelig – fremfor en for stor mundfuld. En moderat mængde pynt rundt i hjemmet er kun til glæde for hele husstanden. (Og så kan man gradvist øge mængden op til påske.)

 

Hvornår er det påske og hvorfor fejrer vi det?

Påsken er en kristen højtid, som fejres til minde om Jesus’ død og opstandelse. Samtidig betegner påsken også den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten.

Selve påskesøndag eller påskedag falder altid på den første søndag efter den første fuldmåne efter forårsjævndøgn, læs mere hos Folkekirken.dk. Dette betyder i praksis, at påsken falder på forskellige datoer hvert år, dog typisk i marts eller april.

  • I 2023 falder påsken søndag den 9. april
  • I 2024 falder påsken søndag den 31. marts
  • I 2025 falder påsken søndag den 20. april
Indkøbskurv