Om Os

Lad Os Opfylde Dit Ønske!

Vidste du, at alt vores glaskunst er lavet i 100% i hænderne på os selv? 

Processen starter med en flad plade af glas, som du kender fra dine vinduer. Herfra skærer, klipper, pudser og behandler vi glasset, inden det brændes i vores egen ovn til de færdige produkter, du kan finde her på siden.

Vi laver alt fra glasfigurer, lysestager, skåle og fade til julepynt og studentergaver. Vi står også altid klar til at hjælpe, hvis du ikke kan finde dit ønskede design på vores side.  

Mød Hejslet Design

Hejslet Design er et lokalt glasværksted i Østervrå, Nordjylland

Hejslet Design er et lokalt glasværksted i Østervrå med fokus på moderne, tidssvarende glaskunst startet af Pia Hejslet, der stadig den dag i dag står i spidsen for udvikling og design af nye produkter. Hos Hejslet Design har vi fokus på, at vores produkter er af højeste kvalitet til den bedste pris. Derfor er alt vores glas lavet 100% i hånden af de bedste råvarer på vores eget glasværksted i Nordjylland. 

Glas og de mange muligheder med det, har været vores store passion gennem mange år. Pia har brugt de seneste 10 år på at udarbejde de teknikker, der i dag bruges til fremstilling af alle vores produkter, du kan finde her på siden. Vi fortsætter med at udvikle nye designs og produkter mens vi udfordrer rammerne for den glaskunst, der giver dit hjem et personligt præg. 

Vi gælder os til at hjælpe dig! 

Hvem er vi?

Familien Hejslet står bag Hejslet Design-konceptet, og driver i dag både det fysiske værksted i Østervrå ved siden af denne hjemmeside. Vi står selv for at fremstille alt vores glaskunst i hånden, så vi altid kan stå inde for de produkter, vi sender ud.

Pia fra Hejslet Design - Din lokale glaskunstner

Pia Hejslet

Glaskunstner

Pia er stifter og grundlægger af Hejslet Design, og så er hun samtidig vores helt egen hårdtarbejdende, kreative glaskunstner. Du kan altså være helt sikker på, at når du handler hos Hejslet Design, så har Pia selv haft hænderne i det glaskunst, du modtager. 

Pia elsker at arbejde med glas og udvikle nye designs. Du vil derfor møde hende i vores værksted eller, hvis du skal have en specialopgave. 

Andreas Hejslet

Salg og marketing

Andreas er, foruden at være Pias søn, ham du ofte møder, når du kontakter os på mail eller i chatten her på siden. Og så forsøger han efter bedste evne at holde al teknikken i gang – ligefra webshoppen til youtube-kanalen. 

Han brænder for at vise det fine, håndlavet glaskunst, som vi fremstiller hos Hejslet Design, frem til vores gode kunder. Du vil derfor ofte se ham foran eller bagved kameraet, når der laves videoer eller billeder til sociale medier eller her på hjemmesiden. 

Mød Dine Glaskunstnere

Familien Hejslet står bag Hejslet Design-konceptet, og driver i dag både det fysiske værksted i Østervrå ved siden af denne side. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ 10% RABAT

* Begrænsninger er gældende

Se Vores Udvalg Af Glaskunst

Tak, fordi du kigger med!

Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hver dag en ære i at lave flot glaskunst til ethvert hjem på vores lille værksted i Østervrå i Nordjylland.
Vi håber, du kan finde noget til din smag i vores udvalg. 

Indkøbskurv