Unikke og personlige glasfigurer til dimission fra Hejslet Design

Når det kommer til endt uddannelse eller dimission, er det altid dejligt at have et unikt minde, som kan skabe glæde i mange år frem. Når flere års hårdt arbejde kulminere på få dage, kan det ofte være svært at tage det helt ind.

Hos Hejslet Design har vi været så heldige at få lov at skabe håndlavede og personlige glasfigurer i anledning af endt uddannelse. Vi forstår vigtigheden af at glasfigurerne ikke kun skal være smukke, men også unikke.

Hvorfor vælge håndlavet glaskunst til dimission?

Vi synes (selvfølgelig), at håndlavet glaskunst er passende til det meste, men vi har alligevel samlet nogle af vores bedste grunde til, hvorfor netop at håndlavet glaskunst er et godt valg til dimission:

  1. Unikke designs: Hos Hejslet Design er vi eksperter i at skabe unik glaskunst til vores gode kunder – det vi i daglig tale kalder for specialopgaver. Her skabes hvert produkt med omhu og opmærksomhed ud fra netop dine ønsker.
  2. Personligt minde: At afslutte en uddannelse er for mange en mærkbar milepæl med mange følelser. Længere tids hårdt arbejde er nu gennemført, og der kan ses frem til et nyt og spændende kapitel i dimittendens liv.
    Et personligt og meningsfuldt minde til at markere denne bedrift er en fantastisk gave, som kan glæde i mange år. Et minde i glas kan minde dimittenden om det hårde arbejde forud for, hvor vedkommende er den dag i dag.
  3. Dansk håndværk: Vores mange års erfaring i faget sikre en høj kvalitet på vores produkter. Derudover er alt vores glaskunst fremstillet på vores lille værksted i Nordjylland, i hænderne på os selv. Det mener vi er vigtigt for både kvaliteten og den personlighed, som glaskunst kan have.
  4. Kreativt og kunstnerisk: At udarbejde glaskunst er en kreativt og kunstnerisk proces, hvor alt kan få frit spil. Vil du udfolde dine kreative evner, er der rig mulighed for, at du kan udforme skitser eller udkast. Herefter kan vi igangsætte den kunstneriske proces i samarbejde med dig om at skabe det endelige værk.

Eksempler på tidligere opgaver

Vi har herunder samlet et par tidligere eksempler på specialopgaver i anledning af dimission, som tydeligt viser det personlige og unikke udtryk, der kan skabes med glaskunst.

Landinspektør i glas

Vi fik her til opgave at udarbejde en landinspektør i glas. En spændende men samtidig udfordrende opgave – for hvad er en landinspektør egentlig, og hvordan ser de ud?

Her var vi så heldige, at kunden var med i processen hele vejen – både skitse, design og farvevalg.

Resultatet synes vi selv blev ret godt! Figuren består af:
⭐️ En landinspektør med hvid t-shirt, grønne bukser og bælte,
⭐️ Brun taske med paragraf-tegn bag benet, og
⭐️ En totalstation

Læge i glas

Denne gang fik vi mulighed for at udarbejde en læge i glas i anledning af endt uddannelsesforløb.

Også her var kunden med hele vejen igennem den kreative proces. Der blev på forhånd lavet en detaljeret skitse, som vi efterfølgende tilpassede til glaskunst-designs.

Resultatet blev følgende:
⭐️ En læge med hvid kittel og pandelampe,
⭐️ Stetoskop om halsen,
⭐️ Clipboard i hånden, og
⭐️ Lægetaske bag benet

Hvad koster en specialopgave og hvor lang tid tager det?

Vi mener, at glaskunst skal være for alle. Derfor er der også et hav af muligheder for at komme i mål med netop dit ønske indenfor dit budget. Det første skridt er altid at få klarlagt, hvad der ønskes og indenfor hvilke rammer.

Selve prisen på en specialopgave afhænger altså af arbejdets omfang. Ønsker du at tilpasse et af vores eksisterende designs vil der som udgangspunkt skulle forventes et tillæg til standardvarens normalpris. Er der tale om en helt unik figur ud fra din egen skitse eller idé, vil prisen afhænge af værkets størrelse, kompleksitet, mv.

Måske mindst lige så vigtigt er, at glaskunst tager tid. Vi oplever desværre en gang imellem, at kunder ønsker en specialopgave til næste uge. Vi anbefaler altid, at kontakte os mindst en måned forud for, at gaven skal bruges. Det kræver typisk 1-2 udkast/skitser før gaven kan sættes i produktion. Og først når skitsen er godkendt kan glasset skæres, slibes, drysses mv. inden, det kan komme i ovnen.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Har du en specialopgave i tankerne? Tøv endelig ikke med at tage fat i os til en uforpligtende snak omkring dine muligheder for at få løst din opgave.

Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen på siden Specialopgaver. På denne side kan du også se inspiration blandt nogle af vores tidligere opgaver.

Hjem » Unikke og personlige glasfigurer til dimission fra Hejslet Design

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv