Få inspiration til valentinsdag

Få inspiration til en unik og personlig gave til valentinsdag

Valentinsdag er en dag, hvor vi sætter ekstra fokus på kærligheden mellem to personer. Det er typisk forskellig fra kultur til kultur i hvor høj grad dagen dyrkes, men Danmark er efterhånden blevet glade for dagen. I dette indlæg giver vi inspiration til unik og håndlavet glaskunst som gave til valentinsdag.

Indhold i dette indlæg

Hvornår er valentinsdag og hvad er det?

Valentinsdag falder hvert år den 14. februar. Det vil sige tirsdag d. 14. februar i 2023 og onsdag d. 14. februar i 2024. Du kan derfor altid huske dagen på datoen – ellers lover vi hos Hejslet Design, at vi nok skal minde om det i god tid!

Selvom du måske ikke altid Dagen har i moderne tid blevet en stor tradition i Danmark. Formentlig fordi den minder os alle om den glæde og kærlighed, vi har til hinanden – noget man ofte ikke får sat pris på til dagligt.

Selve dagen handler om at fejre og vise kærligheden til sin partner. Der er mange måder, hvorpå man kan vise denne kærlighed, men ofte er en gave, der rent faktisk viser, at du har tænkt over det, vejen at gå. Derfor går vi hos Hejslet Design meget op i at skabe produkter, som netop passer perfekt til dette.

Håndlavet glaskunst er både unikt og personligt, og det er noget, din partner kan nyde i årevis. Hos Hejslet Design er vi kendt for vores smukke og elegant designs, der er fyldt med personlighed og en charme, man ikke finder i de ofte masseproducerede produkter. Det er kunst, som vi skaber med passion og kærlighed til vores håndværk. Og så er det altså perfekt som gave til valentinsdag.

Gaveinspiration – Romantik med stearinlys

Hvad er næste mere romantisk en et par stearinlys? Vælg et par smukke lysestager til din partner, der kan bringe en varm og hyggelig atmosfære i hjemmet.

Fyrfadsstage i orange/skovgrøn

Fyrfadsstage

Vores fyrfadsstage er vores mest populære lysestage, da den findes i flere forskellige farver. Samtidig har den et praktisk design, så den kan pynte de fleste steder i hjemmet.

Du finder fyrfadsstagen i flere farver, og du kan vælge den der passer bedst til modtagerens stil og smag.

Korsør-lysestage-i-rød-håndlavet-glas-06004001-2stk

2 stk. Korsør lysestager

Korsør lysestagen er et af de seneste design i vores udvalg af lysestager. Det er et mere markant design, der er helt unikt med sin flotte, buede kanter.

Korsør lysestagen kan bruges til almindelige stearinlys eller små/smalle bloklys.

Gaveinspiration – Kærlighed smeltet i glas

Valentinsdag giver mulighed for at sige det, man måske ikke for sagt så ofte. Derfor er det samtidig muligheden for at give en gave, der kan sige det hver eneste dag i årevis fremover.

Bordeaux hjerte på fod (Jeg elsker dig)

Bordeaux hjerte på fod med tekst

En af vores helt store favoritter til valentinsdag er vores bordeaux hjerte på fod. Det store udvalg af romantiske og personlige tekster gør det til en gave, som kan glæde i mange år.

Vi har et stort udvalg af tekster, så du kan finde netop den, der passer bedst til din situation.

Gaveinspiration – Gavmild kærlighed

Kærlighed kommer i mange størrelse, men er det året for at give en stor gave, er et glasfad eller skål et godt bud. En skål eller et fad kan være en elegant måde at servere mad på, eller som en base for at fremvise andre dekorative genstande. Men vi kan klart også anbefale at anvende fadet som pynt helt alene.

Størstedelen af vores fade er “unika”. Det vil sige, at de findes kun i et eksemplar og du vil derfor købe det fad, der vises på hjemmesiden. Du får dermed et helt unikt, håndlavet fad, der ikke kan genskabes.

Hjerteskål (Stor) - Hejslet Design

Hjerteskål

Vores populære hjerteskål er en rigtig klassiker fra Hejslet Design. Designet er perfekt som gave og kan bruges hele året – især til jul. Skålen kan samtidig anvendes til både frugt og slik.

Du finder hjerteskålen i flere størrelser. Er du i tvivl, vil vi anbefale at gå med den store, da denne er praktisk til mange ting.

Milano fad i orange/skovgrøn farve - håndlavet fad i glas fra Hejslet Design

Unika glasfad eller skål

Et unika glasfad fra Hejslet Design er en perfekt måde at give en unik og enestående gave til valentinsdag. Fadet findes kun i et eksemplar og modtageren vil derfor ikke finde et fuldstændigt magen til andre steder.

Vores udvalg skifter løbende, så klik herunder og se vores nuværende udvalg af unika glasfade og skåle.

Hjem » Få inspiration til valentinsdag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv