Få inspiration til adventsgaven 2021

Få inspiration til adventsgaven - Hejslet Design

Julen er efterhånden allerede godt i gang, og det betyder gaver – blandt andet adventsgaver. Vi har i dette indlæg samlet vores bedste bud på den perfekte adventsgave fra Hejslet Design.

Pynteting er ofte gode adventsgaver, hvis modtageren er vild med boligindretning. Uanset om vedkommende elsker designmøbler, eller har en kærlighed for små nipsting eller mindre pyntegenstande, findes der mange fine gaver.

Måske modtageren allerede mangler noget flot til vindueskarmen eller stuen? Uanset om modtageren mangler noget eller ej, har vi samlet en liste med vores bedste forslag til en adventsgave.

Bestikplade (klar) ovenfra - Hejslet Design

1. Bestikplader – Den perfekte adventsgave

Bestikpladerne fra Hejslet Design er en perfekt gave, hvis modtageren nyder at have gæster på besøg til et flot opdækket bord.

Bestikpladerne kan med fordel placeres ved siden af tallerknen, så gæsterne kan lægge bestikket her. På den måde undgås madrester på dugen eller bordet – og samtidig giver bestikpladerne en flot detalje på bordet.

Stribet fugl (Hvid) - Hejslet Design

2. Stribet fugl – Den moderne gave

Vores stribet fugl er den perfekte adventsgave, hvis modtageren nyder det moderne element i sin indretning. Den stribet fugl er elegant med sine forskellige nuancer og strukturer.

Vælg den neutrale hvid, hvis du er usikker på modtagerens stil eller vælg blandt de øvrige farver.

Fyrfadsstage (Brunmeleret) - Hejslet Design

3. Fyrfadsstage – Det sikre valg

Fyrfadsstagen fra Hejslet Design er det sikre valg, hvis du ikke er sikker på, hvad modtageren mangler.

Vores fyrfadsstage passer i de fleste hjem, og kan bruges mange steder. F.eks. kan den pynte i vindueskarmen, spisebordet eller lige der, hvor modtageren synes. Vælg blandt de mange farver, og glæd en du holder af med denne lysestage.

Tandstikhus (Hvid) - Håndlavet glaskunst fra Hejslet Design

4. Tandstikhus – Det unikke glaskunst

Vores tandstikhus er et af vores mest populære designs af glaskunst grundet det unikke design. Tandstikhuset kan pynte på de fleste borde, uanset stil. Og det smarte design gør det praktisk, da det kan bruges til opbevaring af tandstikker.

Vi tilbyder et stort udvalg af tandstikhuse i forskellige farver, så du kan finde netop det, der passer til modtagerens smag.

Berlin skål (Grå) - Hejslet Design

5. Berlin skål – Flot og praktisk gave

Berlin skålen har et smukt guld skær, der giver den et elegant og stilrent udtryk. Brug den som slikskål eller opbevaring og nyd det smukke design. Skålens mål gør den praktisk til sofabordet eller på kommoden.

Det mørke neutrale design gør Berlin skålen egnet til de fleste hjem.

Hjem » Få inspiration til adventsgaven 2021

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv