De sidste julegaver til julen 2021

Din guide til de sidste julegaver 2021

Julen er over os! Og det er ved at være sidste chance, hvis du skal have leveret de sidste julegaver inden, det er for sent. Derfor har vi her på falderebet samlet en række af vores bedste bud på en julegave. Så mangler du inspiration til de sidste gaver, så kig med i dette indlæg.

Berlin skål (Grå) - Hejslet Design

Berlin skål – Skålen med de mange muligheder

Berlin skålen fra Hejslet Design har i år været en af de store favoritter. De mørke nuancer med det meget flotte skær af guld på overfladen af skålen, gør den passende i mange hjem.

Den kan bruges på sofabordet, i vindueskarmen eller på spisebordet. Størrelsen gør det brugbar mange steder.

Garder (Rød) - Hejslet Design

Garder – En stolt tradition

Garderen fra Hejslet Design er stykke glaskunst, der afbilder vores stolte danske livgarder. Årsagen til at give denne i gave kan være mange. Måske et familiemedlem har været medlem, eller er optaget. Eller noget helt andet.

Uanset årsag er garderen et flot stykke glaskunst, der gør sig flot i de fleste hjem. Den er placeret på en klar fod i glas, så den kan stå der, hvor modtageren synes.

Stribet fugl (Grøn) - Hejslet Design

Stribet fugl – Det elegante element til hjemmet

Den stribet fugl fra Hejslet Design har siden lancering været populær for sit enkle, elegante og moderne udtryk. Fuglen er et unikt stykke glaskunst, der med sine farverige striber i forskellige nuancer, kan charmere de fleste.

Den er tilgængelig i flere farver, så den kan passe i de fleste hjem. Placer den med fordel i vindueskarmen, hvor sollyset kan skinne flot igennem glasset.

Papegøje på pind (Sort/grøn) - Hejslet Design

Papegøje på pind – En hyggelig detalje

Papegøjen på pind fra Hejslet Design kombinerer farvet glaskunst med et flot stykke birketræ. En hyggelig kombination, der kan pynte i de fleste hjem. Træet fungerer som en meget stabil fod, der gør det svært af vælte papegøjen.

Den er tilgængelig i flere farver. Vælg netop den farver, der passer bedst til modtagerens hjem.

Tandstikhus (Hvid) - Håndlavet glaskunst fra Hejslet Design

Tandstikhus – En sikker vinder

Tandstikhuset fra Hejslet Design er en sikker vinder til en, du holder af. Og så fungerer det både som mandelgave, adventsgave eller julegave. Dette unikke stykke glaskunst er en sjov og hyggelig gave til de fleste.

Vælg blandt det store udvalg af farver. Er du i tvivl om farven, anbefaler vi tandstikhuset i hvidt. Den hvide farver passer til langt de fleste hjem.

Hjem » De sidste julegaver til julen 2021

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv