Få inspiration til valentinsdag 2022

Valentinsdag 2022

Valentinsdag er dagen, hvor par verden over hylder kærligheden til hinanden. I dette indlæg har vi sat fokus på at præsentere dig for vores bedste bud på den bedste gave til din partner. Samtidig vil vi give dig lidt tips og tricks til, hvordan du får skabt den helt rigtige romantiske ramme for en dag i kærlighedens tegn.

Indhold i dette indlæg

Hvad er valentinsdag?

Allerførst, lad os lige slå fast hvornår det egentlig er valentinsdag i 2022? Valentinsdag falder altid d. 14. februar uanset årstal. I 2022 er det derfor mandag d. 14. februar 2022. Så det nærmer sig med hastige skridt!

Fænomenet valentinsdag er for mange set som en amerikansk tradition, der blot er et kommercielt stunt. Der er dog flere eksperter, der henviser til de ældgamle traditioner, vi i dag kender som den moderne valentinsdag.

Ifølge videnskab.dk1 blev Skt. Valentins Dag indført af paven Gelasius i år 498 for at gøre op med den ukristelige romerske tradition, som hidtil havde fundet sted på dagen. Siden dengang har dagen udviklet sig til en moderne tradition, der har gjort sit indtog i de fleste lande.

Tip 1: Stearinlys, musik og et glas vin

Måske er du allerede en rigtig romantiker? Eller måske kan alt det her romantik ligefrem virke helt fjernt for dig? Uanset hvem du er, har du formentlig set når stearinlys og blød musik fylder scenen i en romantisk film.

Ikke desto mindre har især stearinlys en helt særlig evne til at vække noget i os mennesker. Dæmpet lys og et par tændte stearinlys, der kaster sit gyldne skær over omgivelserne, skaber den helt rigtige stemning. Tilføj samtidig lidt blød, romantisk musik og et glas vin (eller nyd en cola) og stemningen er sat.

Nu ved vi godt, at alt ikke er som det ser ud på film – specielt ikke i en travl hverdag. Derfor vil vi egentlig blot minde om, at selv med et par simple ekstra tricks, kan en tilfældig mandag i februar godt være romantisk. I sidste ende handler det ikke om at gøre meget, men blot om at gøre noget. Så tænd et par stearinlys, hæld lidt op i glasset, og sæt jer ned SAMMEN. Og bum, i vil få jer en dejlig (mandag)aften sammen.

Du kan se hele vores udvalg af lysestager her! Ellers har vi samlet vores bud på et par gode gaver her:

Fyrfadsstage (Brunmeleret) - Hejslet Design

Fyrfadsstage – Elegant og moderne kunst

Denne lysestage til fyrfadslys er et smukt stykke glaskunst, der med sit neutrale og moderne design passer ind i de fleste stuer.

Fyrfadsstagen har en tilpas størrelse, hvor du kan placere almindelige stearinlys eller mindre bloklys.

Den er tilgængelig i flere farver

Stor margueritte (Hvid) - Hejslet Design

Marguerit til fyrfadslys – Blomsten der ikke visner

Vores marguerit er et godt alternativ til den traditionelle blomsterbuket. Den har plads til et almindeligt fyrfadslys, og så visner den selvfølgelig ikke.

Den kan findes i både flere størrelser og farver, så den kan passe ind i de fleste hjem. Stil den i vindueskarmen eller for enden af bordet, tænd stearinlyset og nyd det flotte skær fra flammen.

Tip 2: Det personlige præg

Uanset hvor stor betydning valentinsdag har for dig eller din partner, er det ofte den ekstra lille betænksomhed, der gør forskellen. Valentinsdag bliver ofte forbundet med et kommercielt koncept, hvor store virksomheder blot forsøger at sælge endnu mere. Men ofte er det helt unødvendigt med store gave.

Alle er heldigvis forskellig, men det er også her, det kan blive besværligt at vælge rigtigt. Og det er nok de færreste, der har en ønskeseddel til valentinsdag, som vi kender fra jul og fødselsdag. Ikke desto mindre giver det anledning til at være ekstra kreativ og personlig i de gaver, man giver. For hvad forventer man egentlig af valentinsdag?

Når vi i dette tip siger, at det er det personlige præg, der gør forskellen, så er det selvfølgelig inden for rimelighedens grænser. Det handler ikke (nødvendigvis) om at skrive et langt, romantisk digt eller noget helt andet. Men en personlig hilsen eller et lille brev til DIN partner, er i sig selv en god gave.

Vi har fundet vores bedste bud på gaver, der kan gøres ekstra personlige med din egen tekst på. Ellers husk, at du i hele vores udvalg kan bestille specialopgaver med dit personlige præg. Se mere på siden Specialopgaver eller kontakt os i chatten her på siden.

Bordeaux hjerte på fod (Os to for altid)

Hjerte på fod – Vælg en personlig egen tekst

Vores hjerte på fod er en rigtig klassiker til valentinsdag, da det næsten ikke bliver mere romantisk end et rødt hjerte! Men som noget nyt har du nu mulighed for at vælge mellem en række personlige tekster på hjertet.

Du vælger teksten ved bestilling, hvorefter vi sørger for at skriften bliver smeltet ind i hjertet, så det holder sig pænt i mange år.

Ugle (Sort/Rød) - Hejslet Design

Ugle – Gaven til mange anledninger

Vores ugle er et af vores mere populære designs som gave til mange anledninger. Uglen symbolisere mange ting, og vi giver mulighed for, at du kan tilføje din egen tekst på den.

Uglen er tilgængelig i flere farver, så du kan vælge netop den, der passer til modtagerens smag.

Tip 3: Den betænksomme gave

Vi har efterhånden nævnt det et par gange i dette indlæg. Den gode gave behøves ikke være hverken dyr eller stor. I sidste ende handler det om at vise, der er lagt tanker i at vælge den rigtige gave.

Der er ikke nogen nem måde at gøre dette på – vi kender den i hvert fald ikke. Så dette tip er mest et spørgsmål om at komme i gang med at tænke.

Et godt råd er dog, at tænke over hvad din partner har af smag. Blandt vores håndlavet glaskunst er det især farver og stil, der er afgørende for modtageren. Så tænk på din partner, og få eventuelt lidt inspiration herunder.

Amsterdam fad i Rød, guld og sort farver

Glasskåle – Unikke glasskåle og -fade

Hos Hejslet Design tilføjer vi løbende glasfade og -skåle i et bredt udvalg af designs og farver. Mange af vores glasskåle er unika, det vil sige, at de kun findes i det eksemplar, der kan findes på siden. Så du har mulighed for at få et helt unikt fad i den ønskede stil.

Vi står også altid klar til at tilpasse et design, se mere på siden Specialopgaver

Hjem » Få inspiration til valentinsdag 2022

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv