Få styr på mors dag

Mors dag indlæg

Mors dag giver hvert år mulighed for at give en mor, man holder af, lidt ekstra opmærksomhed i en ellers travl hverdag. Uanset om det er sin egen mor eller blot en mor, der fortjener en særlig tak, er mors dag en perfekt anledning til at sige tak til personen!

Derfor har vi i dette indlæg samlet vores tips og tricks til mors dag samt vores bedste forslag til gode gaver, hvis man ønsker at forkæle en mor lidt ekstra i år.

Indhold i dette indlæg

Hvornår er det mors dag?
Hvad er mors dag?
Sig det med ord
Husk alle dem, der fortjener det

Hvornår er det mors dag?

Mors dag 2022 falder i år søndag d. 8. maj. Helt præcist falder dagen i Danmark altid den anden søndag i maj:

                      Mors dag 2022: Søndag d. 8. maj 2022
                      Mors dag 2023: Søndag d. 14. maj 2022
                      osv (…)

Hvad er mors dag?

Historien bag mors dag har rødder tilbage til 1800-tallet, men den dag, vi kender i Danmark, så første gang dagens lys i 1908. Tankerne bag dagen dengang minder stadig meget om dagen i nutiden, hvor formålet er at hylde moderen for sin indsats, kærlighed og gerninger for sin familie. 

Dagen er i Danmark stadig tro til de oprindelig tanker, og den bruges af mange som en særlig anledning til at få sat pris på de ting, man sjældent lægger mærke til i en travl hverdag. Og man kan selvfølgelig have sin helt egen holdning til dagen, men at dedikere en dag til at hylde moderen for sin kærlighed til sin familie, er helt fantastisk (hvis du spørger os).

Derfor har vi i dette indlæg samlet vores bud på, hvordan du giver en mor, du holder af, den perfekt mors dag.

Sig det med ord!

Måske har du hørt det før – ja måske endda mange gange. Men mors dag er også anledningen, hvor du har mulighed for at få sagt de ting, du ikke altid får sagt til hverdag.

Hvad gør din/denne mor helt unik?

En personlig detalje med et håndskrevet kort, er en smuk måde at få sat ord på netop det. Der er heller ikke noget for en mor som at finde sådan et kort frem senere hen og tænke tilbage på de gode minder, man har haft sammen. Det er altså gaven, der bliver ved at give! 

Og nu hvor vi er i gang! Så er det tanken, der tæller – især den personlige tanke! Så lad 2022 være året, hvor vi sætter ekstra pris på hinanden

Bordeaux hjerte på fod (Mor) - Hejslet Design

Hjerte på fod – En personlig tekst brændt i glas

Det bordeaux hjerte på fod med en valgfri personlig tekst, er på mange måder et stærkt bud til mors dag. De forskellige tekster har hvert sit budskab, så det er bare at finde det, der passer bedst til dit tilfælde. Herefter får du en flot gave, der kan stå fremme hele året og holde mange år.

Stribet fugl (Grøn) - Hejslet Design

Stribet fugl – En moderigtig gave til mors dag

Den stribet fugl er på mange måder et moderigtigt valg til en mor med en passion for boligindretning. Den stribet fugl er et af vores glaskunst-designs, der har et stilrent og tidsløst design, som passer til de fleste hjem.

Du finder den i flere farver, så den passer til lige netop den indretning, der er hos modtageren.

Husk alle dem, der fortjener det

De fleste tænker ofte på mors dag, som en dag til at hylde sin egen mor, selvom dagen også giver anledning til mere end det. Der kan være mange årsager til, at en anden mor fortjener anerkendelse på denne dag, men uanset årsag er dette en perfekt anledning til at sige tak.

Et typisk eksempel er fasteren, mosteren eller den gode veninde, der af forskellige grunde ikke selv har børn, men som har haft en helt særlig plads i dit eget eller din børns hverdag. Her kan en lille anerkendelse have stor betydning.

Milano fad i orange og skovgrøn

Unika glasskål – Den enestående gave

Hos Hejslet Design er et stort udvalg af vores skåle unika kunst. Det vil sige, at de kun findes i ét unikt eksemplar, hvor det aldrig er muligt at lave et magen til. Det er derfor en god gave til en helt unik person, der har haft stor betydning på dig.

Vores skåle kommer i mange forskellige designs og farver, så der kan findes noget til ethvert hjem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv