Nye håndlavede juleophæng i glas

Håndlavede juleophæng – Nyhed hos Hejslet Design

Julen står for døren med alt hvad det indebærer – og vi glæder os! At lige fra hjemmebag til det flotte juletræ i stuen bidrager til den søde julestemning. Netop derfor lancerer vi hos Hejslet Design endnu flere håndlavede juleophæng i glas.

I dette indlæg vil vi give lidt tips og tricks til, hvordan du får mest ud af dine juleophæng i glas fra Hejslet Design.

Brug dem på juletræet eller på en trollegren

Alle vores juleophæng er fremstillet i hånden på os selv på vores lille værksted. De er lavet med fokus på udsmykning og holdbarhed, så du får altså julepynt, du kan bruge i mange år fremover. Derudover er de selvfølgelig perfekte til at skabe en hyggelig og festlig julestemning i hjemmet.

Alle vores juleophæng har fået monteret en flot snor, så du kan sætte dem direkte på juletræet eller på en trollegren.

Julehjertet – En rigtig juleklassiker

Et af vores nye designs er det altid klassiske flettede julehjerte. Det fine julehjerte er or mange et symbol på julen, og så er det samtidig et flot og tidsløst design.

Vores julehjerte er perfekt som pynt på juletræet eller en trollegren. Brug blot snoren til at hænge hjertet på en gren.

Brug vores juleophæng til vinduet eller fra loftet

Juleophæng kan selvfølgelig også sagtens bruges andre steder end på juletræet eller en trollegren. Der findes et hav af kreative måder at bruge dem på, men vi er selv helt vilde med at hænge dem i vinduet.

Sådan gør du:

  1. Fjern den korte snor. Alle vores juleophæng har monteret en kort snor, som er god til juletræet. Ofte vil det dog være nødvendigt at skifte til en længere snor.
  2. Mål dit vindue. For at ophænget kan hænge i den rigtige højde, anbefaler vi, at du måler hvor mange langt ned det skal hænge. (Husk at snoren skal kunne nå nogle centimeter op over vinduet, så den kan monteres).
  3. Klip en længere snor. Når du har målt, hvor langt ned ophænget skal hænge, skal du klippe en ny snor. Snoren skal som minimum være dobbelt så lang som det målte + 1-2 centimeter til knuden.
  4. Monter den nye snor. Når snoren er klippet kan du monteren den nye snor i hanken. Husk at binde de to ender sammen med en knude.
  5. Hæng juleophænget i vinduet. Vi anbefaler IKKE at bruge tape, da dette ikke har en holdbar klæbeevne – og det er altid ærgerligt, hvis glas-ophænget skal falde på jorden. Brug i stedet et lille søm eller en krog, du kan hænge det på.
  6. Nyd dit juleophæng. Nu har du fået et flot og yndigt juleophæng i vinduet, som du kan nyde!

Hæng et unikt snefnug i vinduet

Vores snefnug er alle fuldstændigt unikke. Vi er nemlig selv helt vilde med den tilfældighed, som gør hvert eneste af vores snefnug helt unikke.

Netop derfor er snefnugget også et godt bud på ophæng til vinduet. Følg eventuelt vores vejledning ovenover.

Hjem » Nye håndlavede juleophæng i glas

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv